Henk ten Bos

Ik ben een ervaren, resultaatgerichte professional met een passie voor het implementeren van innovatieve IT-projecten in de financiële dienstverlening.
In mijn loopbaan heb ik een uitstekend track-record opgebouwd. Ik heb ervaring als business consultant, project- en lijnmanager en beschik over diepgaande kennis van ICT. Ik werk graag aan strategische projecten op het snijvlak van business en ICT en ben goed in het slaan van een brug tussen beide gebieden.

Een resultaat waar ik erg trots op ben is het behalen van de titel ‘CIO of the year for Medium Enterprises 2015’, tijdens mijn werk als Chief Information Officer in Hong Kong.

Ik krijg energie van verandertrajecten met een serieuze technologie component. Hierbij zoek ik de balans tussen een solide architectuur die past bij de lange termijnstrategie en pragmatische, haalbare oplossingen met direct meetbare impact.
Ik coach de mensen waarvoor ik verantwoordelijk bij de voortdurende veranderingen in de organisatie en de impact die dit heeft op hun werk. Als expert gebruik ik mijn kennis en ervaring om met behulp van technologie bij te dragen aan digitale transformaties.

Ik ben Prince2 en ITIL gecertificeerd en heb ervaring met verschillende tools en technieken om projecten te structureren en medewerkers te motiveren.

Henk ten Bos

Ik ben een ervaren en resultaatgerichte professional met een passie voor het implementeren van innovatieve IT-projecten in de financiële dienstverlening.
In mijn loopbaan heb ik een uitstekend track-record opgebouwd. Ik heb ervaring als business consultant, project- en lijnmanager en beschik over diepgaande kennis van ICT. I werk graag op het snijvlak van business en ICT en ben goed in het slaan van een brug tussen beide gebieden.

Een resultaat waar ik erg trots op ben is het behalen van de titel ‘CIO of the year for Medium Enterprises 2015’, tijdens mijn werk als Chief Information Officer in Hong Kong.

Als manager kies ik ervoor om de mensen waarvoor ik verantwoordelijk ben te coachen bij de voortdurende veranderingen in de organisatie en de impact die dit heeft op hun werk. Als expert gebruik ik mijn kennis en ervaring om met behulp van technologie te helpen met bedrijfstransformaties.
Ik krijg energie van verandertrajecten met een serieuze technologie component. Hierbij zoek ik de balans tussen een solide architectuur die past bij de lange termijnstrategie en pragmatische, haalbare oplossingen met direct meetbare impact.

Ik ben Prince2 en ITIL gecertificeerd en heb ervaring met verschillende tools en technieken om projecten te structureren en medewerkers te motiveren.