window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

Judiging HK ICT Awards

This year I was honored to be asked for an assessment of the submissions for one of the FiunTech innovation streams of the 2017 annual Hong Kong ICT awards. Together with a group of managers active in the HK ICT industry we evaluated a number of submissions in the Banking and Finance stream.

 

Door |2018-09-06T19:30:41+00:0023 maart 2017|Werk|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken