window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

ITPro Corporate Choice Award 2016

Also this year I was invited to be one of the judges for the ITPro Corporate Choice award to recognize IT partners for their contribution to Hong Kong’s IT products and services. A long list of winners received their trophies on stage from a group of corporate CIO’sDoor |2017-03-19T15:25:53+00:0016 december 2016|Werk|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken