window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

Cloud FS Asia

FEBRUARY 2016
Cloud Financial Services Asia is the thought-leading forum on cloud migration in Asia taking place on the 23rd-24th February 2016 in Hong Kong and will bring together cloud infrastructure and architecture leads from major financial institutions. The event has been crafted to provide the depth of knowledge required to inform such a complex procedure as moving core infrastructure services to the cloud.
CloudFS Event - brochure

 

Door |2018-09-24T11:19:15+00:0030 november 2015|Panel discussies|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken