window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

Interview with TekInsights

“Create an IT infrastructure that can adapt to any change”

“A CIO with technological background can assist as well as validate what the IT team is doing in a better way,” says Henk ten Bos, CIO at Ageas, one of the largest life insurers in Hong Kong. Henk however adds that to be successful as an insurance CIO, the person must also possess a sound knowledge of insurance business and an ability to collaborate with ease with the fellow CXOs.

For the full article please click here

Door |2018-09-24T12:40:26+00:001 augustus 2014|Publicaties, Werk|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken