window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

Hewlett Packard Case study

HIGHER PERFORMANCE AND LOWER COST TECHNOLOGY

“There were three criteria in the proof of concept benchmark we set: batch processing performance, total cost of ownership and ease of migration to the proposed new hardware platform. On performance, HP and another vendor almost deadheated. But on TCO and ease of migration, the latest version of the HP Integrity Server scored well ahead.” Henk ten Bos, CIO, Ageas Insurance Company (Asia) Ltd.

Click right for the full article in PDF

Door |2018-09-24T13:06:45+00:0011 december 2011|Publicaties|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken