window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1630606-4');

Intelligente smartcards in Maleisië

Banking review

‘Invoering OV-chipkaart uitgesteld’. ‘Grote problemen met het nieuwe paspoort’. Op basis van dergelijke berichten die regelmatig in de krant en op Internet staan, lijkt het alsof Nederland moeite heeft met het invoeren van geavanceerde oplossingen op het gebied van betalen en identificatie. Maleisie kent voor deze twee toepassingsgebieden al jarenlang succesvolle toepassingen die door veel inwoners worden gebruikt.

Klik hier voor het volledige artikel in PDF gepubliceerd in Banking review

Door |2018-09-24T13:13:44+00:008 oktober 2008|Publicaties|0 Reacties
Deze website gebruikt cookies Instellingen Ok

Deze site gebruikt cookies

Deze website heeft cookies nodig om goed te functioneren. In deze cookies worden instellingen bewaard die er voor zorgen dat informatie juist wordt weergegeven en dat, op basis van een eerder bezoek, een goede gebruikerservaring wordt geleverd

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om statistieken over bezoekers te verzamelen. Google gebruikt ook cookies om te zorgen dat hun functies goed werken